Cinta Abadi Resort Bidor

Prices will be charged in Malaysia Ringgits Full Rate Thu 23 May 2024 Fri 24 May 2024 Sat 25 May 2024 Sun 26 May 2024 Mon 27 May 2024 Tue 28 May 2024 Wed 29 May 2024 Thu 30 May 2024 Fri 31 May 2024 Sat 01 Jun 2024 Sun 02 Jun 2024 Mon 03 Jun 2024 Tue 04 Jun 2024 Wed 05 Jun 2024

Standard Queen Room With Pool View

Details
Book RM280 Sold 280 Sold 280 240 240 240 240 280 Sold 280 240 240 240

Villa Langkasuka Standard

Details
Book RM480 380 480 Sold Sold 380 380 380 Sold Sold Sold 480 380 380 380

Villa Roman Armada Standard

Details
Book RM480 380 480 Sold Sold 380 380 380 380 480 Sold 480 380 380 380

Rumah Ibu

Details
Book RM800 Sold 800 Sold Sold 800 800 800 800 800 Sold 800 800 800 800

Standard Queen Room With Garden View Standard

Details
Book RM240 200 240 Sold 240 200 200 200 200 Sold Sold 240 200 200 200
Move the mouse over the price for inclusions, occupancy and minimum stay

Property Information

Cinta Abadi Resort Bidor
+6012-365 0836
Lot 1465, Kg Poh
Bidor Perak 35500 Malaysia

Cinta Abadi Resort Bidor

LUXURY RESORT VILLAGE CONCEPT IN FULL STREAM BANKS WITH POOL AND BBQ FOR FAMILY VACATION combination of Malay and modern concept of Eternal Love Resort is built in Kg Poh, Bidor titiwangsa ranges below.

There are swimming pools for adults and children ², although there is a river by the resort. This river is also suitable for bathing with the family.

We also provide wells or wells to provide experience to the younger generation living and growing up in the city. "Poking the well ayor well" using a bucket will be a wonderful moment for them to remember later.

In this village there are also old Malay traditional food dishes such as dodol, rendang Tok, bake a cake, nut cake grandchildren very difficult yet available everywhere, which is definitely a very good masakan² as recipes passed down for generations that are still maintained.

Property Features

  1. Outdoor Swimming Pool
  2. BBQ Area
  3. TV
  4. Free Parking

Accommodation Details

No image

Standard Queen Room With Pool View Book

Standard rates for this room

  • Sleeps 5

No image

Villa Langkasuka Standard Book

Standard rates for this room

  • Sleeps 4

No image

Villa Roman Armada Standard Book

Standard rates for this room

  • Sleeps 4

No image

Rumah Ibu Book

Standard rates for this room

  • Sleeps 15

No image

Standard Queen Room With Garden View Standard Book

Standard rates for this room

  • Sleeps 5

Terms & Conditions

CINTA ABADI RESORT
PERATURAN DASAR/POLISI

Kami berusaha untuk memberikan pengalaman menginap yang sangat bersih, selamat, dan ramah kepada para tetamu. Peraturan Dasar/Polisi berikut telah ditetapkan berdasarkan piawaian industri, prosedur pengurusan dan operasi, dan pengalaman peribadi kami untuk memastikan para tetamu gembira dan senang menginap di CINTA ABADI RESORT. Peraturan Dasar/Polisi ini dianggap sebagai sebahagian daripada perjanjian tempahan kami dengan anda. Sebagai tetamu kami, dengan membaca Peraturan Dasar/Polisi ini, anda bersetuju untuk mematuhi semua peraturan, polisi, terma dan syarat, dan prosedur kami. Peraturan Dasar/Polisi ini disediakan untuk membantu meningkatkan keselamatan dan kesenangan para tetamu dan memastikan bahawa setiap tetamu menyedari persefahaman antara CINTA ABADI RESORT dan tetamu. Peraturan Dasar/Polisi ini mungkin akan berubah dari masa ke semasa.

100% BEBAS ASAP ROKOK
CINTA ABADI RESORT adalah resort bebas asap rokok. Demi keselamatan dan untuk memastikan bahawa kemudahan kami tidak terdedah kepada barang atau tindakan yang menimbulkan bau yang tidak sihat dan tidak menyenangkan bagi tetamu dan kakitangan kami, dan yang sukar dikeluarkan dari udara, permaidani, dinding, dan perabot yang tidak kami izinkan merokok tembakau, ubat-ubatan terlarang, e-rokok, pena vape, vaping, katrij yang mengandungi cecair nikotin, hookah, kemenyan, memasak, cerut, pembakaran lilin, penggunaan atau penyebaran minyak nilam atau minyak pati berasaskan tumbuhan lain yang berbau kuat atau produk sintetik di bilik kami. Bayaran minimum RM 1, 000.00 (Ringgit Malaysia Satu Ribu) akan dikenakan sekiranya terdapat bukti merokok di mana-mana bilik kami.

Tetamu digalakkan untuk segera memberitahu kakitangan kami sekiranya anda menghidu bau asap rokok, atau bau yang tidak menyenangkan. Polisi ini tidak bertujuan untuk menghentikan orang merokok, tetapi untuk mengatur di mana mereka merokok dan bagaimana ia boleh mempengaruhi orang lain. Kawasan Merokok disediakan di luar dan jauh dari bangunan. Dadah Haram adalah dilarang setiap masa.


JAMINAN TEMPAHAN
Semua tempahan mesti dibayar penuh setelah membuat pengesahan. Tetamu mesti berumur 18 tahun ke atas. Pastikan anda menerima nombor pengesahan tempahan semasa anda membuat tempahan. Tempahan mesti dibatalkan 14 (Empat Belas) hari sebelum tarikh ketibaan anda, untuk mengelakkan kos pembatalan satu (1) malam. Tempahan bilik akan disediakan sehingga jam 6:00 petang selepas tarikh ketibaan yang dijadualkan. Sekiranya anda belum mendaftar masuk pada waktu itu, caj TIDAK-TAMPIL untuk caj satu malam bilik akan dikenakan dan baki tempahan anda akan dibatalkan. CINTA ABADI RESORT tidak bertanggungjawab terhadap sebarang masalah faktor keadaan cuaca, kecemasan peribadi, atau perubahan jadual.

MASA DAFTAR MASUK : Pukul 3:00 petang

DAFTAR MASUK / PRA-PENDAFTARAN AWAL
Daftar masuk awal ditawarkan bergantung pada ketersediaan. Sekiranya anda memerlukan daftar masuk yang dijamin untuk ketibaan sebelum jam 3.00 petang, sila hubungi terus Talian Khidmat Pelanggan kami secara langsung.

SYARAT SEMAK DAFTAR MASUK
Tetamu mesti berumur sekurang-kurangnya 18 tahun ke atas untuk mendaftar masuk di CINTA ABADI RESORT. Untuk kepentingan keselamatan dan untuk mengelakkan penipuan, para tetamu diminta untuk mengesahkan identiti mereka dengan memberikan dokumen pengenalan diri mereka yang sah (Lesen memandu, pasport, dan lain-lain dokumen yang sah) semasa daftar masuk.

PANDUAN DAFTAR MASUK TETAMU
Kami memerlukan maklumat hubungan yang sah dari tetamu yang membuat tempahan termasuk nama penuh, alamat, nombor telefon, dan tandatangan. Nama semua tetamu yang menginap di bilik juga mesti didaftarkan. Maklumat mengenai nombor pendaftaran kenderaan dan keterangan kereta anda juga dikumpulkan semasa daftar masuk untuk keselamatan.

DAFTAR KELUAR : Tempoh sewaan bilik tamat pada 12:00 tengahari. Bayaran untuk masa tambahan mungkin dikenakan untuk daftar keluar lewat dan tertakluk kepada ketersediaan semasa.


TATACARA SEMAK DAFTAR KELUAR
Waktu daftar keluar ialah 12:00 tengahari Sekiranya anda memerlukan daftar keluar lebih dari masa yang ditetapkan, sila hubungi talian Khidmat Pelanggan kami sebelum hari keberangkatan anda dan kami akan melakukan yang terbaik untuk memenuhi permintaan anda. Bayaran mungkin dikenakan untuk daftar-keluar lewat dan bergantung pada ketersediaan semasa.

PEMBATALAN
CINTA ABADI RESORT tidak bertanggung jawab terhadap perubahan keadaan cuaca, kecemasan peribadi, atau perubahan jadual. Tempahan mesti dibatalkan empat belas (14) hari bekerja, sebelum tarikh ketibaan anda, untuk mengelakkan caj satu (1) malam bayaran pembatalan bilik penuh. Sekiranya anda membatalkan tempahan, anda mesti mendapatkan dan menyimpan nombor pembatalan untuk rekod anda.

PERMINTAAN ISTIMEWA
Kami akan berusaha untuk memenuhi permintaan khas seperti nombor bilik tertentu, tilam tidur lipat, dan lain-lain semasa ketibaan anda. Semua permintaan khas dinyatakan pada tempahan akan kami lakukan yang terbaik, walau bagaimana pun, ketersediaan barang-barang ini tidak dapat dijamin terlebih dahulu dan tertakluk pada ketersediaan semasa.

PEMBAYARAN
Semua tempahan dan pendaftaran mesti dibayar sepenuhnya setelah membuat pengesahan, melalui pemindahan tunai dalam talian atau mesin deposit tunai ke:

Nama : SEEDKEY SDN BHD
Bank : MAYBANK ISLAMIC BERHAD
No Akaun : 5622 6353 9698

DEPOSIT DAN JAMINAN:
Tidak ada deposit yang diperlukan untuk membuat tempahan bilik individu. Bayaran penuh setelah pengesahan.

KADAR
Semua harga dinyatakan dalam mata wang Ringgit Malaysia (RM), tidak termasuk cukai. Harga mungkin meningkat tanpa notis. Harga seperti yang di iklankan di laman web CINTA ABADI RESORT atau laman sosial atau bahan promosi lain boleh berubah dari masa ke semasa dan boleh meningkat atau menurun mengikut budi bicara pihak pengurusan.HAD BILANGAN TETAMU (BILIK)
Demi keselamatan dan keselesaan tetamu di CINTA ABADI RESORT, had bilangan tetamu bagi setiap bilik adalah seperti berikut :

Minima 2 dewasa atau 2 dewasa dan 2 kanak-kanak bawah 12 tahun sahaja.

Manakala, jika had bilangan tetamu lebih dari dinyatakan cas tambahan akan dikenakan sebanyak RM100.00 (Ringgit Malaysia Satu Ratus). Namun, jumlah maksima yang dibenarkan dengan cas tambahan adalah :

Maksima 3 dewasa atau 2 dewasa dan 3 kanak - kanak bawah 12 tahun sahaja.

Pihak pengurusan mempunyai hak untuk menentukan dan membenarkan had maksima bilangan tetamu di setiap bilik.

TEMPAHAN DAN PEMBAYARAN OLEH PIHAK KETIGA
Secara amnya, pembayaran pihak ketiga tidak dibenarkan. Sekiranya membayar untuk ahli keluarga dan jika anda tidak hadir secara fizikal di resort kami, deposit sebanyak RM 200.00 (Ringgit Malaysia Dua Ratus) terlebih dahulu diperlukan. Anda akan bertanggungjawab atas segala kerosakan dan kerugian. Kami berhak untuk menolak tempahan pada bila-bila masa dengan alasan apa pun.


HAK UNTUK TIDAK MEMBERI PERKHIDMATAN
CINTA ABADI RESORT dimiliki dan di kendalikan secara peribadi. Kami berhak untuk menolak perkhidmatan kepada sesiapa sahaja dengan alasan yang tidak melanggar undang-undang Persekutuan atau Negeri. CINTA ABADI RESORT akan menolak untuk mengakui atau menolak perkhidmatan atau penginapan di resort kami atau boleh mengeluarkan seseorang, tanpa bayaran balik, yang enggan mematuhi piawaian dan dasar yang munasabah yang ditetapkan oleh Kerajaan Malaysia dan pemilik untuk operasi dan pengurusan resort . CINTA ABADI RESORT akan menolak layanan atau mengusir tetamu: kerana penolakan atau kegagalan membayar penginapan, berada di bawah pengaruh alkohol, ubat-ubatan, atau sebarang bahan memabukkan lain dan bertindak secara tidak teratur sehingga mengganggu ketenangan tetamu lain atau tidak mematuhi undang-undang minuman keras negeri; bertindak secara tidak teratur sehingga mengganggu ketenangan tetamu lain; tidak dapat mengawasi anak-anak mereka dengan betul setiap saat, berusaha menggunakan premis resort untuk tujuan yang tidak sah; bertujuan membawa masuk l: senjata api yang dimiliki secara haram; atau sesuatu, termasuk bahan letupan atau berbahaya atau toksik, yang tidak sah dimiliki dan boleh membahayakan orang lain; memusnahkan, merosakkan, mencacatkan, atau mengancam kerosakan harta benda resort atau tetamu; menyebabkan atau membenarkan orang melebihi jumlah maksimum ruang yang dibenarkan, enggan mematuhi standard atau polisi yang munasabah yang ditetapkan oleh CINTA ABADI RESORT untuk operasi dan pengurusan resort kami.


PELAWAT
Pengunjung mesti memberitahu pihak pengurusan di Meja Penyambut Tetamu semasa ketibaan mereka. Pelawat mesti ditemani oleh tetamu yang berdaftar setiap masa. Sebagai tetamu yang berdaftar, anda bertanggungjawab untuk pelawat anda setiap masa.


JANGAN GANGGU DAN AKSES KE BILIK
Pihak pengurusan berhak untuk memasuki bilik dengan status "IN" yang diketahui untuk tujuan yang munasabah, seperti keadaan darurat, pengemasan, pemeliharaan, mengesahkan bahawa bilik, perabotnya, dan peralatan mekanik masih utuh, atau untuk mengatasi atau mencegah pelanggaran Peraturan Dasar/Polisi resort kami. Sekiranya terdapat aktiviti yang disyaki menyalahi undang-undang, pihak pengurusan berhak memanggil penguatkuasa untuk membantu pengusiran. Hak untuk privasi berakhir apabila Peraturan Dasar/Polisi ini dilanggar. Penguatkuasa undang-undang akan diberi akses segera ke tempat peranginan dan bilik tetamu yang diusir.


KANAK-KANAK
Kanak-kanak berumur 12 tahun ke bawah boleh menginap secara percuma apabila berkongsi bilik dengan satu atau lebih orang dewasa yang membayar, menggunakan peralatan tempat tidur yang ada. Sebagai ibu bapa, penjaga, atau penjaga anak-anak yang menjadi tanggungjawab anda secara peribadi dan sah dan mesti mengawasi mereka setiap masa. Atas sebab keselamatan, jangan biarkan anak-anak tidak dijaga di bilik tetamu atau biarkan mereka berkeliaran di premis resort tanpa pengawasan.

TILAM LIPAT TAMBAHAN
Tilam tambahan yang terhad disediakan atas permintaan. Ketersediaan adalah atas dasar kedatangan pertama. Bayarannya adalah MYR50.00 setiap malam. Kapasiti maksimum tilam lipat tambahan adalah satu (1) setiap bilik.


KUNCI BILIK
Kunci bilik dikeluarkan kepada tetamu yang berdaftar sahaja. Tiada kunci bilik akan dikeluarkan untuk yang berumur di bawah 18 tahun pada bila-bila masa. Kad pengenalan diri diperlukan sekiranya anda kehilangan kunci dan memerlukan pendua. Sila kembalikan kunci bilik ke Meja Penyambut Tetamu semasa Daftar Keluar.

PEMERIKSAAN BILIK
Sekiranya siasatan kami menyimpulkan bahawa anda telah merokok di dalam bilik anda, memasak, atau membawa barang terlarang ke dalam premis resort kami, anda akan didenda, dan diusir tanpa bayaran balik.

POLISI HILANG DAN TEMUI BARANG
CINTA ABADI RESORT tidak bertanggung jawab atas barang atau barang berharga yang hilang, salah tempat, dicuri, atau rosak. Sekiranya anda mengetahui bahawa anda telah meninggalkan sesuatu yang bernilai kepada anda, sila hubungi kami segera dan kami akan berusaha membantu anda dalam mencari barang yang hilang.BARANG-BARANG YANG DITEMUKAN
CINTA ABADI RESORT tidak bertanggungjawab terhadap barang yang ditinggalkan oleh tetamu. Namun, barang apa pun, kecuali barang yang mudah rosak, ditinggalkan oleh tetamu kami dan dijumpai setelah daftar keluar oleh pengemas bilik akan dikumpulkan, didaftarkan didalam buku log masuk, dan disimpan di lokasi yang selamat untuk diambil oleh pemilik sehingga empat belas (14) hari. Usaha yang munasabah akan dibuat untuk memberitahu tetamu bahawa barang telah dijumpai. Barang-barang yang mudah rosak, seluar dalam, dan peralatan mandian lain-lain akan dibuang.

PENGEMBALIAN
Kami dengan senang hati akan mengembalikan barang yang hilang kepada anda melalui perkhidmatan pos/kurier. Anda akan dikenakan bayaran pembungkusan dan pos, ditambah dengan kos pengendalian MYR20.00. Resit berasingan akan dihantar kepada anda. CINTA ABADI RESORT tidak bertanggungjawab untuk barang yang hilang atau salah arah semasa penghantaran.

POLISI MINUMAN KERAS/ALKOHOL
Minuman keras/Alkohol tidak dibenarkan di mana-mana premis CINTA ABADI RESORT.


POLISI TANPA PESTA DALAM BILIK
CINTA ABADI RESORT menguatkuasakan Polisi Tanpa Pesta Dalam Bilik untuk memastikan kami dapat melindungi resort dan tetamu kami setiap masa. Tidak ada pesta, gangguan kuat dan / atau gangguan suara yang dibenarkan di premis ini. Sekiranya terdapat gangguan, satu permintaan (peringatan) yang sopan akan diberikan untuk mengurangi kebisingan. Sekiranya permintaan kami tidak dipatuhi, tetamu akan diminta untuk meninggalkan resort tanpa bayaran balik. Tetamu yang berdaftar bertanggungjawab untuk semua orang yang berkunjung. Pelawat yang tidak berdaftar hanya dibenarkan sehingga jam 12:00 tengah malam. Sekiranya dijumpai dengan lebih banyak "orang" yang tidak di senaraikan di Borang Pendaftaran Tetamu selepas 12:00 tengah malam penginapan anda akan dianggap sebagai pesta. Anda akan diperintahkan untuk mengosongkan premis tanpa bayaran balik dan mungkin di denda Bayaran Gangguan Pampasan Tetamu.

TERMA & SYARAT
CINTA ABADI RESORT berusaha sedaya upaya untuk memastikan bahawa semua maklumat yang muncul di laman webnya adalah tepat. Namun, tidak ada jaminan, tersurat atau tersirat, yang diberikan bahawa maklumat yang diberikan di laman web ini adalah bebas dari kesilapan. CINTA ABADI RESORT tidak bertanggung jawab atas sebarang kesalahan dan / atau peninggalan, dan berhak untuk mengubah maklumat yang diterbitkan pada bila-bila masa dan tanpa pemberitahuan.

TEMPAT PAKIR KENDERAAN
Semua kenderaan mesti di senaraikan dalam pendaftaran semasa daftar masuk. Tempat letak kenderaan untuk tetamu berdaftar adalah percuma. Semua kenderaan diparkir dengan risiko pemiliknya. CINTA ABADI RESORT tidak akan bertanggungjawab terhadap kenderaan, penghuni, atau kandungan semasa di kendalikan atau diparkir di resort kami. Sekiranya kenderaan ditinggalkan di tempat letak kereta peranginan setelah tetamu berangkat (30 hari) tanpa kebenaran bertulis dari pihak kami, pihak pengurusan resort berhak untuk menunda kenderaan dan di caj kepada pemilik.
KEROSAKAN DAN / ATAU KEMUSNAHAN HARTA RESORT
Anda bertanggung jawab atas sebarang kerosakan yang dialami (sama ada dengan tindakan sengaja, cuai, atau melulu) ke bilik, premis atau harta tanah resort yang disebabkan oleh anda atau mana-mana pihak dalam kumpulan anda sama ada menginap atau tidak di resort ini sepanjang penginapan anda . CINTA ABADI RESORT berhak untuk menyimpan butiran kad kredit dan / atau kad debit anda seperti yang ditunjukkan semasa pendaftaran dan mengenakan bayaran atau debit kad kredit / debit sebanyak yang menurut budi bicara mutlaknya yang diperlukan untuk mengimbangi atau membebankan kos atau perbelanjaan ditanggung atau dialami oleh CINTA ABADI RESORT akibat daripada perkara di atas. Sekiranya kerosakan ini terungkai setelah tetamu berangkat, kami berhak dan anda dengan ini mengizinkan kami untuk mengenakan kad kredit atau debit anda untuk sebarang kerosakan yang berlaku pada bilik anda atau harta tanah resort semasa penginapan anda, termasuk dan tanpa batasan untuk semua harta tanah kerosakan, barang yang hilang atau rosak, bayaran merokok, bayaran pembersihan, pampasan tetamu, dan lain-lain. Kami akan berusaha sedaya upaya untuk memperbaiki sebarang kerosakan secara dalaman sebelum membuat kontrak dengan pakar untuk membuat pembaikan, dan oleh itu akan berusaha sedaya upaya untuk mengekalkan sebarang kos yang tetamu akan dikenakan adalah minima.

KEROSAKAN DI DALAM BILIK
Kerosakan bilik, kelengkapan, perabot dan peralatan termasuk peralatan elektronik, tuala, karya seni, dan lain-lain akan dikenakan 120% dari nilai penggantian penuh dan baru ditambah dengan sebarang kos penghantaran dan pengendalian. Sebarang kerosakan di atas harta benda, sama ada tidak sengaja atau disengajakan, adalah tanggungjawab tetamu yang berdaftar untuk setiap bilik. Sebarang kos yang berkaitan dengan pembaikan dan / atau penggantian akan di caj ke kad kredit tetamu yang berdaftar. Dalam kes yang melampau, tuduhan jenayah akan di laksanakan juga.

KEROSAKAN KELENGKAPAN BILIK
Kerosakan tilam dan linen termasuk; tuala, alas tilam, cadar, sarung bantal, selimut yang disebabkan oleh penggunaan minyak badan, alat solek, cat kasut, dan lain-lain akan dikenakan bayaran untuk pembersihan, pembaikan atau penggantian barang yang rosak khas.

PERUBAHAN ATAU PENGUBAHAN KE ATAS PERATURAN DASAR/POLISI
CINTA ABADI RESORT berhak untuk meminda, mengubah, mengubah, membatalkan, mengubah atau menambah Peraturan Dasar/Polisi ini atau pengaturan dan kandungan yang dipaparkan di laman web resort kami pada bila-bila masa tanpa pemberitahuan sebelumnya. Sila periksa laman web kami secara berkala untuk mendapatkan maklumat mengenai Peraturan Dasar/Polisi. Sebarang pengubahsuaian pada Peraturan Dasar/Polisi ini yang berlaku sebelum keberangkatan anda dianggap sebagai sebahagian daripada perjanjian tempahan anda dengan kami.

Payment Policy

PEMBAYARAN
Semua tempahan dan pendaftaran mesti dibayar sepenuhnya setelah membuat pengesahan, melalui pemindahan tunai dalam talian atau mesin deposit tunai ke:

Nama : SEEDKEY SDN BHD
Bank : MAYBANK ISLAMIC BERHAD
No Akaun : 5622 6353 9698

DEPOSIT DAN JAMINAN:
Tidak ada deposit yang diperlukan untuk membuat tempahan bilik individu. Bayaran penuh setelah pengesahan.

KADAR
Semua harga dinyatakan dalam mata wang Ringgit Malaysia (RM), tidak termasuk cukai. Harga mungkin meningkat tanpa notis. Harga seperti yang di iklankan di laman web CINTA ABADI RESORT atau laman sosial atau bahan promosi lain boleh berubah dari masa ke semasa dan boleh meningkat atau menurun mengikut budi bicara pihak pengurusan.

Cancellation Policy

PEMBATALAN
CINTA ABADI RESORT tidak bertanggung jawab terhadap perubahan keadaan cuaca, kecemasan peribadi, atau perubahan jadual. Tempahan mesti dibatalkan empat belas (14) hari bekerja, sebelum tarikh ketibaan anda, untuk mengelakkan caj satu (1) malam bayaran pembatalan bilik penuh. Sekiranya anda membatalkan tempahan, anda mesti mendapatkan dan menyimpan nombor pembatalan untuk rekod anda.

Hot Deal!